PAUn rahasto

Hae apurahaa

Vielä ehdit hakea SAK:n kulttuuriapurahaa tai tukea harrastuksiisi PAUn rahastolta. PAUn jäsenenä voit hakea SAK:n kulttuurirahastolta tai PAUn rahastolta apurahaa kulttuuriharrastustasi varten.

Kulttuuriharrastuksella tarkoitamme erityisesti erilaisia taiteita: musiikkia, kirjoittamista, näyttelemistä, kuvataiteita, sirkusta, valokuvausta, tanssia yms. Rahastot myöntävät tuotantotukea itse tekemisiin ja niihin liittyviin hankkeisiin. Myös ammattiosastoille voidaan myöntää tukea suunniteltuihin kulttuuriprojekteihin tai esimerkiksi historiikin kirjoittamiseen.

Apuraha ei ole tarkoitettu ammattimaisen taiteen tekemiseen, esiintymismatkoihin, opiskeluun (esim. täydennyskoulutukseen) tai urheiluun. Samalle hakijalle voidaan myöntää apurahaa vain kerran. Apurahat ovat pienehköjä, joten ne eivät tee mahdolliseksi kovin mittavien projektien toteuttamista. Tukea sellaisiin ei tästä syystä myönnetä.

Tarkemmat hakuohjeet ovat luettavissa Kansan Sivistysrahaston sivuilla http://www.sivistysrahasto.fi, jossa kirjauduttuasi saat sähköisen hakusovelluslomakkeen täytettäväksesi.

Hakemus liitteineen ja mahdollisine suosituksineen tulee toimittaa omaan liittoon (PAU) viimeistään 31.12.2015 –päivämäärällä postileimattuna. Sama hakemus osallistuu molempien rahastojen apurahojen jakokäsittelyyn.

Jaetut apurahat julkistetaan Kansan Sivistysrahaston kotisivuilla huhtikuun 2016 loppuun mennessä.

PAUssa lisätietoja antaa: Päivi Vuovirta, puh.  0504112195