Risteilytarjoukset

Eckerö Linen jäsenedut PAUn jäsenille vuonna 2015

 

PAUn jäsenet saavat  5-20 % alennuksen päivän risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1. - 31.12.2015.

Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Etuhinnat koskevat SAK:n jäsenliittoja ja jäseniä sekä samalla varauksella mukana olevia matkustajia.

Varaukset Eckerö Linen omista myyntipisteistä ja verkkokaupasta. Tuotekoodi mainittava varauksen yhteydessä. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin.

Tuotekoodin löydät jäsensivuilta. Kirjaudu ja lue lisää…  

 

Viking Linen jäsenedut PAUn jäsenille

 

Viking Linen tarjoukset PAUn jäsenille löytyvät oheisesta linkistä. Tutustu ja käytä hyväksesi.

www.vikingline.fi/sak

Kokous-tai ryhmämatkan varauksessa täytyy ilmoittaa PAUn asiakasnumero 330191. Jäsenten vapaa-ajan matkoihin sitä ei tarvitse ilmoittaa. Varaudu todistamaan liiton jäsenyys jäsenkortillasi.

Päivitetty 3.1.2013

 

Tallink-Siljan jäsenedut PAUn jäsenille 2015

 

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna veloituksetta suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen Liittyminen tapahtuu Posti- ja logistiikka-alan unionin sopimusetunumerolla. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, siirrämme sinut Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silver-tason kortin. Silver-taso on voimassa 12 kk, lisätietoa tasomääritelmistä www.clubone.fi.

PAUn sopimusetunumeron löydät kirjautumalla jäsensivuille.

Lisätietoja: Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).

www.clubone.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Päivitetty 4.2.2015